A Mikrosuli Bt Adatkezelési irányelvei

a hírlevél, regisztráció (feliratkozás) és a további honlaphoz kapcsolódó adatok esetében

 

Az adatkezelő adatai:

Neve: Mikrosuli Oktatásszervezési Stúdió Bt. (továbbiakban: Mikrosuli)
Postacíme: 5900, Orosháza, Gárdonyi u. 14/f.
Cégjegyzékszáma: 04-06-003466
Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A hírlevél tartalmát a Mikrosuli tervezi, szerkeszti és terjeszti. A hírlevél a Mikrosuli szellemi terméke, így minden ide vonatkozó jogot fenntart magának.

 

A hírlevelet a feliratkozó a feliratkozási eljárás végrehajtásával kapja meg, amely során meg kell adnia nevét és e-mail címét.

 

Adatvédelmi irányelveinkA feliratkozással a feliratkozó hozzájárul, hogy részére elektronikus úton hírlevelet, szolgáltatásainkról és egyéb tevékenységeinkről tájékoztató anyagot, dokumentumot küldjünk.

 

A feliratkozással és honlapunk (mikrosuli.hu) látogatása során egy időben a feliratkozóról egyéb technikai adatok kerülhetnek rögzítésre (mint pl. az IP címe, böngészőjének típusa, operációs rendszere, és a látogatásának időpontja) melyeket statisztikai célokra használunk fel, és bizalmasan kezelünk, egyéb adatokkal nem kötünk össze.

 

A feliratkozáskor megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek rendelkezésére nem bocsátjuk. A feliratkozók adatait védett adatbázisban tároljuk, és azokat illetéktelenek nem ismerhetik meg. A Mikrosuli az adatkezelést mindenkor a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végezi:

 

(A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi

LXIII. törvény szerint.)

 

A hírlevélben szereplő árak tájékoztató jellegűek és ajánlattételnek nem minősülnek. Ajánlat kérésével forduljon munkatársainkhoz a Mikrosuli honlapján feltüntetett elérhetőségen.

A Mikrosuli a hírlevélben kiküldöttekért, azokból fakadó esetleges károkért, elmaradott bevételekért felelősséget nem vállal.

 

A Mikrosuli biztosítja a hírlevélről való leiratkozás lehetőségét, minden elektronikus hírlevele láblécében elhelyezett leiratkozó linkre kattintással. Amennyiben valamilyen - a Mikrosulitól független - technikai probléma miatt a leiratkozó link nem működne, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre leiratkozási szándékát megerősítő email-t küldhet a feliratkozó, és 5 munkanapon belül eltávolításra kerül adatbázisunkból.

 

A Mikrosuli fenntartja a jogot magának, hogy bármely feliratkozottat előzetes tájékoztatás nélkül töröljön, vagy véglegesen kitiltson hírleveléről.

 

A Mikrosuli a hírlevelében partnerei és ügyfelei által hirdetett termékeket vagy szolgáltatásokat is bemutathatja.

 

A hírlevél külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget nem vállalunk.

Online felhasználók

Oldalainkat 84 vendég és 0 tag böngészi

Termékeink