Oktatószoftver, interaktív tananyag

Termékeinket a HUNDIDAC (Magyar Taneszközgyártók, Forgalmazók és Felhasználók Szövetsége), az Eötvös Lóránd Fizikai Társulat 1993-óta többször is díjjal tüntette ki!

Kérem válasszon az almenüből, adott témakörhöz tartozó oktatócsomagot! ⇒


A Mikrosuli Bt. ma Magyarország legtöbb tantárgyi oktatóprogramot kínáló vállalkozása. A cég tulajdonosai, szerzői és munkatársai ma is gyakorló pedagógusok, akik tudják, hogy a számítástechnikát hol és milyen módon lehet az oktatásban a leghatékonyabban alkalmazni.

Munkatársaink 1994. óta segítik a számítástechnika integrációját a különböző tantárgyakba és a számítógépnek, mint eszköznek a használatát minden tanórán, minden iskolatípusban. Programjaink nagyszerűen illeszkednek a kerettantervek követelményeihez!

Programjaink futnak és nagyszerűen alkalmazhatóak DIGITÁLIS TÁBLÁN is! Szoftvereink használata sem a tanártól, sem a diáktól számítástechnikai előképzettséget nem igényel. Programjaink már 3253 általános és középiskolában futnak - a kollégák megelégedésére.


Ne feledjék, ma már az oktatószoftverek is a "minimális taneszközök" közé tartoznak!

Bruttó 300.000,- Ft feletti megrendelés esetén 10%, bruttó 500.000,- Ft feletti megrendelés esetén 20% kedvezményt biztosítunk a Mikrosuli Bt. által gyártott (kiadott) szoftverek árából.

- Minden bruttó 300.000,- Ft alatti megrendelés esetén csomagolási, posta- és adathordozó-költséget számítunk fel 1.200 - 2.500,- Ft + ÁFA értékben
- Regisztrációs lapként a szoftverek kifizetett számlái szolgálnak!

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.


- A letölthető megrendelőlap minden sorát szíveskedjenek pontosan kitölteni.

Szakképzéssel foglalkozó intézetek a szakképzési alap terhére is megrendelhetik a mi és partnereink szoftvereit!

A megrendelések leadhatók az alábbi
címre küldött levélben:

(Mikrosuli Bt., 5901 Orosháza, Gárdonyi u. 14/f.),
faxon (06-68/414-023) vagy e-mailen (levelek[kukac]mikrosuli.hu).

Ugrás az oldal tetejére!